Jumta segumi, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Barona jumti, SIA

K.Barona 119, Rīga, LV-1012
Jumta logi, jumta logu uzstādīšana, montāža., Rukki segumi . Jauno plakano jumtu hidroizolācija un veco jumtu remonts.

Bau24, SIA, Būvmateriālu internetveikals

Ganību dambis 7a, Rīga, LV-1045
Apraksts: Būvmateriālu, apdares materiālu internetveikals Rīga, Latvija. Siltumizolācija, jumta logi, jumta segumi, celtniecības plēves Jelgava, Valmiera, Ogre, Rēzekne, Daugavpils, Liepāja, Ventspils, Tukums, Jūrmala.

BauTop, SIA, Būvmateriālu tirdzniecība

Dzirnavu 16, Rīga LV-1010
Apraksts:

Uzņēmums SIA "BauTop" piedāvā plašu būvniecībai nepieciešamo materiālu klāstu. Iespēja iegādāties visu būvniecībai nepieciešamo vienuviet. Piedāvājam kvalitatīvus būvmatetiālus un apdares materiālus kā arī piegādi. Viss nepieciešamais no pamatiem līdz jumtam.

Bebru māja, SIA

Zaļā 12, Madona, Madonas nov. LV-4801
Māju siltināšana, jumta siltināšana, grīdas siltināšana, sienas siltināšana, pārsegumu siltināšana, pārseguma

Borg, SIA

Mazā Dārza 5-7, Daugavpils, LV-5404
Celtniecības un remonta darbi

Brasta Latvia, SIA

Ganību dambis 7a, Rīga LV-1045
dušas kabīnes, dušas kabīnes individuālajiem pircējiem, celtniecības plēves, ražošana, jumti, jumtu, jumta , segumi , Eurofala, Geocel, WC kabīnes sabiedriskām telpām, PVC lokšņu durvis, PVC, lokšņu aizkari, savienošanas
ZL.LV iesaka

Brickwood, SIA

Kārķi, "Vizbuļi" , Kārķu pagasts, Valkas nov. LV-4716
SIA "Brickwood" specializējas:: ✓ bruģēšanā ✓ stāvlaukumu, ietvju, celiņu veidošanā ✓ jumtu izbūvē, rekonstrukcijā ✓ industriālo ēku celtniecībā - lauksaimniecības būves, noliktavas Būvniecības pakalpojumi:

SIA "Brickwood" vairāk nekā 10 gadus specializējas vispārējā būvniecības pakalpojumu sniegšanā. Darbības galvenais motīvs ir augsta darba kultūra un motivēti darbinieki. Uzņēmuma mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes būvniecības un bruģēšanas pakalpojums, kā galveno prioritāti nosakot termiņu ievērošanu un apmierinātu klientu. Ērti projekta risinājumi turpmākam darbam ļauj izmantot mūsdienīgus materiālus un aprīkojumu, kas palielina būvniecības ātrumu, samazina nepieciešamību pēc cilvēkresursiem.

Brīze-M, SIA

Kozlova, "Līčukalns" , Bērzgales pagasts, Rēzeknes nov. LV-4612

Buildbest, SIA

Ganību dambis 36-6, Rīga, LV-1005
Apraksts:

Piedāvājam musdienīgu, kvalitatīvu un energoefektīvu māju celtniecību. Izgatavojam koka karkasa, paneļu un moduļu mājas. Komanda ar vairāk kā 15 gadu pieredzi būvniecībā. Veicam pilna cikla celtniecības darbus. Aicinām sadarbībā!

Builder Industry, SIA

Viestura 2, Daugavpils, LV-5401
Jumtu segumi . Metāla jumti, jumts. Sienu profili, segums, segumi . Jumta , jumtu konstrukcijas., Jumta kore.

Building House, SIA, hidroizolācijas darbi

Latgales 116, Rīga LV-1003
Apraksts:

"Building House" nodarbojas ar dažāda veida poliuretāna siltumizolāciju un hidroizolāciju. Siltinām un hidroizolējam māju bēniņus, jumtus, pamatus, grīdas, ārsienas un jebkuru citu virsmu. Veicam darbus gan lielos un apjomīgos objektos, gan mazākās dzīvojamās mājās. Mūsu darba procesā izmantojam Spānijā ražoto sertificēto un kvalitatīvo Tecnopol produkciju. Tecnopol ir kvalitatīva un videi maksimāli draudzīga poliuretāna un poliurīnvielas produktu līnija, kura nodrošina siltumizolāciju un hidroizolāciju ar augstu mehānisko un ķīmisko noturību. Vairāk informācijas par mūsu produktiem un to lietošanu atradīsiet mūsu mājaslapā.

Buvvide.lv, SIA, internetveikals

Ganību dambis 17A-201, Rīga LV-1045
Preču grupas: ✓ Pirts krāsnis ✓ Parku soli ✓ Atkritumu urnas ✓ Velosipēdu statīvi ✓ Siltumnīcas ✓ Preces vides labiekārtošanai ✓ Apdares materiāli ✓ Apkurei ✓ Bruģis. Ķieģeļi. Pārsedzes ✓ Durvis ✓ Grīdai ✓ Instrumenti ✓ Jumtu logi, palodzes ✓ Jumtu materiāli ✓ Kāpnes, lūkas ✓ Kokmateriāli, plātnes ✓ Leņķi, stiprinājumi ✓ Plēves, tenti ✓ Santehnika ✓ Tehnika ✓ Tehnika dārzam ✓ Iekšdurvis ✓ Ventilācija ✓ Žogi un vārti

Būve un auto, SIA

Upmalas 9, Liepāja LV-3401
Jumtu remonts, jumtu, jumta darbi. Jumtu, jumta seguma, segumu maiņa, remonts., Sniega, ledus tīrīšana, jumta darbi, hidroizolācijas darbi, kanalizācijas darbi, santehnikas darbi, ūdensvada

Būvelementi, SIA, Kokzāģētava

Apdares dēļi un teicami ZĀĢMATERIĀLI 🏭👍
"Koki" , Baldones pagasts, Ķekavas nov. LV-2125
Par uzņēmumu:

Uzņēmums SIA "Būvelementi" ir 2004. gadā Baldones novadā reģistrēts uzņēmums, kura specializācija ir dažādu veidu kokmateriālu ražošana un kokmateriālu tirdzniecība. Tāpat SIA "Būvelementi" iepērk mežus un cirsmas, kā arī piedāvā mežizstrādes pakalpojumus.

Dekoratīvie, strukturēti, vecināti apdares dēļi:

Dēļu strukturēšanas procesā no dēļa tiek atdalītas mīkstās un trauslās koksnes šķiedras. Rezultātā tiek izcelta koksnes tekstūra - veidojas neliels reljefs, koksnes tekstūras zīmējums. Tā vislabāk atsedzas koka šķiedras skaistums. Koksnes īpašais raksts un dabiskais izskats ir īpašs dizaina elements. Šādam apdares materiālam ir daudzveidīgs lietojums. Iekšējā un ārējā fasādes apdarē, grīda, īpaši dizaina mēbeles.